Forum Barcelona Seguretat Alimentària 2021: “L’endemà en la seguretat alimentària”

31.05.2021

El pròxim 7 de juny torna la tercera edició del Fòrum Barcelona Seguretat Alimentària, la gran trobada dels professionals de la Seguretat Alimentària, que impulsen la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries), membres de la XIA, juntament amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i les empreses Bioser i ITRAM Higiene..

Després d’un any excepcional en el que s’ha hagut de fer front a un context desconegut que ha suposat un desafiament a l’hora de disposar de fonts d’informació fiables que permetessin definir les millors estratègies, ha provocat la incorporació de noves formes de treball, així com la utilització de noves tecnologies, que en molts casos, han vingut per quedar-se, ara és moment de reflexionar i mirar al futur. Aquesta és la premisa d’aquesta edició del Forum Barcelona Seguretat Alimentària.

Dins del seu ampli programa, us destaquem les conferències dels investigadors de la XIA: José Juan Rodríguez Jerez, Catedràtic de nutrició i bromatologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Sara Bover, Cap del Programa de Funcionalitat i Seguretat Alimentària de l’IRTA.

PROGRAMA

  • 09:10h Benvinguda: Xavier Llebaria. Director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya
  • 09:15h Taula Rodona I: Impacte de la COVID-19 i futur de la seguretat alimentària. Modera: Irene Ylla. Directora tècnica. Itram Higiene
  • 09:20h Neteja i desinfecció, disseny higiènic de les instal·lacions: José Juan Rodríguez Jerez. Catedràtic de nutrició i bromatologia (UAB)
  • 09:30h Eines que les noves tecnologies ens posen a l’abast per un autocontrol més eficaç: Roberto Ortuño. Responsable de Seguretat Alimentària. Ainia
  • 09:40h Implicacions de les noves formes de treball: Auditories a distància vs. auditoria presencial: Ana Peris. Directora tècnica. GSC (Gabinete de Servicios para la Calidad)
  • 10:20h Taula Rodona II: Amics, coneguts i saludats de la seguretat alimentària. Modera: Daniel Giménez. Responsable de gestió del coneixement de l’Agència de Salut Pública de Catalunya
  • 10:25h Eva Tolosa. Responsable de Plans i Programes de Control / ASPCAT
  • 10:35h Sara Bover. Cap del Programa de Funcionalitat i Seguretat Alimentària. IRTA
  • 11:15h Taula Rodona III: De la gestió de la qualitat a la qualitat en la gestió. Modera: Miquel Bonet. Enginyer químic
  • 11:20h Mònica Saltor. Consultora en Qualitat i Seguretat Alimentària
  • 11:30h Bosco Fonts. CEO and Board member
  • 11:40h Debat L’ENDEMÀ EN LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA 
  • 12:10h Taula Rodona IV: Xarxa de coneixement per una informació veraç i fiable. Modera: Juliana Roca. Directora màrqueting i comunicació. Bioser
  • 12:15h Xavier Pera. Responsable Seguretat Alimentària i Qualitat. AECOC
  • 12:25h Xavier Abad. Cap de la Unitat de Biocontenció i Laboratoris NBS2. IRTA CReSA
  • 12:35h Carme Chacon. Sotsdirectora general de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut. Departament de Salut
  • 13:25h Cloenda
  • 13:30h Fi sessió

INSCRIPCIONS

La jornada es durà a terme de forma online i les inscripcions songratuïtes: https://rosaroda.com/inscripcions-barcelona-seguretat-alimentaria-2021/

Més informació: https://forumbsa.com/